AVTORSKE PRAVICE

S to spletno stranjo upravlja podjetje ISOFT, Marko Kastelic,s.p. TRACK.SI je blagovna znamka podjetja ISOFT. Vsebine, objavljene na spletnih straneh so tako last ISOFT, Marko Kastelic, s.p., uporabljajo se lahko le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez soglasja podjetja ISOFT. ISOFT si pridržuje pravico do spremembe vsebin.

PIŠKOTKI

Kaj so piškotki? Piškotki so male besedilne datoteke,ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu.Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni? Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev.Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas,brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

CookieTypeDurationDescription
viewed_cookie_policy1 letoObvestilo o uporabi piškotkov
_utma2 letiGoogle analitika
_utmb30 minutGoogle analitika
_utmc6 mesecevGoogle analitika
_utmztrajanje sejeGoogle analitika

Kliknite tu za izbris piškotkov.