Mobilna aplikacija

mobile_logotipi  Portal LIGHT je prilagojen za uporabo na pametnih telefonih in tablicah z operacijskimi sistemi iOS (iPhone, iPad), Android, Windows Phone in BlackBerry.

 

Uporaba aplikacije

V mobilno aplikacijo lahko vstopite preko brskalnika s povezavo ki ste jo prejeli v prijavnih podatkih

light_prijavaPrijava v aplikacijo

(1) V polji vnesemo uporabniško ime in geslo, v kolikor je to potrebno. Če uporabite trajno povezavo lahko vstopite v aplikacijo brez prijave.

(2) Če želimo, da se v prihodnje izvede avtomatična prijava, obkljukamo zapomni si prijavo.

(3) S klikom na gumb vstopi se prijavimo v aplikacijo.

Glavno okno aplikacije

(1) Prikazuje trenutno stanje vozil na karti, s klikom lahko izberemo napravo, ki jo želimo prikazovati na centru ekrana in pa opisno lokacijo (4)

(2) S klikom na gumb  lahko prkažemo zgodovino vožnje za izbrani datum in vozilo. Vklopimo lahko tudi "info", ki nam poleg vsake pozicije izpiše še čas in hitrost.

(3) S klikom na ta gumb lahko za poljuben datum pripravimo poročilo o vožnji PDF, za eno vozilo ali za vsa vozila

(4) S klikom nam prikaže seznam alarmov, v kolkor jih imamo aktivirane.

Primeri uporabe aplikacije mobile

S klikom na na gumb, se prikaže izborno okno za napravo in morebitne dodatne kriterije. Prva slika prikazuje prikaz zgodovine za izbrano vozilo in datum. Prikazana je smer vožnje, rdeči krogci ponazarjajo postanke. Na drugi sliki je vklopljena opcija "info", ki prikaže ob vsaki točki čas in hitrost. Tretja slika prikazuje izbor naprave in datuma za idelava PDF poročila o vožnji. Na četri sliki je prikazan seznam zadnji alarmov.