Uporaba filtra

filtriranje_postopekZa uporabo filtra nad seznamom naprav obkljukamo možnost filter. Za urejanje filtra kliknemo gumb F (1), pri katerem se odpre novo okno (2).

Filtriramo lahko po opisu, po skupini, ali po kombinaciji skupine in opisa.

V novem oknu filtriranje (2) vpišemo opis naprave za filtriranje, ali obkljukamo filtriranje po skupini in izberemo skupino (Ustvarjanje skupin je razloženo spodaj). S klikom na gumb OK potrdimo filtre. Trenutno nastavljeni filtri se nam izpišejo tudi poleg gumba F (3).

Ustvarjanje skupin za filtriranje

filtriranje_dodajanje_skupinZa urejanje nastavitev skupin v zgornjem meniju izberemo nastavitve (1), nato kliknemo gumb dodatne nastavitve in izberemo zavihek urejanje filtrov.

Novo skupino dodamo s klikom na gumb + (2). Vnesemo opis skupine (3), ter z iskalnikom naprav dodamo naprave: v polje (4) vnesemo opis naprave, trenutno izbrana naprava pa se izpiše z zeleno (4.1). Če želimo to napravo dodati v skupino, kliknemo gumb dodaj napr. na seznam (5). Spremembe shranimo s klikom na gumb s kljukico (6) in na koncu vse skupaj potrdimo še z gumbom shrani na dnu okna (7).