Z nakupom paketa Track.si ste prejeli na vaš elektronski naslov prijavne podatke s katerimi lahko kadarkoli dostopate do Track.si sistema in preverite lokacijo sledilne naprave in vse druge funkcionalnosti sistema Track.si.

Email je videti približno tako kot kaže spodnja slika. Za uporabo aplikacij potrebujete računalnik ali telefon z internetnim dostopom. Povezave delujejo praktično na vseh računalnikih, telefonih, operacijskih sistemih in brskljanikih. Dostopi, ki ste jih prejeli so samo vaši in jih morate varovati.

V kolikor kliknete na direktno povezavo se vam bo odprla aplikacija Track.si z vsemi funkcijami, prikazala se bo vaša naprava in njena lokacija. Navodila za uporabo najdete tukaj (PDF navodila, video posnetek)

Druga povezava odpre mobilno aplikacijo, ki je prirejena za večino telefonov, kjer so manjši zasloni kot na računalnikih. Mobilna aplikacija podpira osnovne funkcionalnosti.

Več podrobnosti o mobilni aplikaciji

Do sistema lahko tudi dostopate prek naše spletne strani http://track.si. Zgoraj desno vnesete uporabniško ime in geslo, ki ste ga prejeli v emailu. Kliknite gumb prijava, nato kliknete gumb in odprla se bo izbrana aplikacija.

V kolikor uporabljate računalnik sami si lahko na brskalniku naredite ikono povezavo tako da direktno povezavo shranite med priljubljene – tako bo vedno na dosegu enega klika. Direktno povezavo na namizja si lahko shranite tudi iz telefona Android, tako da z menija desno zgoraj izberite “dodaj na začetni zaslon”.

Če imate telefon Android si lahko namestite tudi posebno aplikacijo iz Google Play. Na namizju telefona bo na voljo ikona Track.si mobile. Po zagonu vnesite uporabniško ime in geslo. Tako boste imeli Track.si vedno pri sebi na namizju telefona. Povezava do aplikacije: Android Track.si mobile.

Internetna povezava: Za delovanje aplikacije potrebujete kvalitetno internetno povezavo brez omejitev. Priporočamo uporabo podatkovne povezave na telefonu. Pri brezžičnem omrežju WIFI potrebujete poln dostop, tako imenovani dostopi za goste (Guest WIFI) praviloma ne delujejo dobro.

V kolikor potrebujete nadaljnja pojasnila sporočite na info@track.si

Hitra navodila za uporabo sistema Track.si