Z nakupom paketa Track.si ste na vaš email prejeli prijavne podatke za dostop do sistema Track.si, s katerim lahko spremljate lokacije vaših vozil in uporabljate druge funkcije sistema Track.si. Za uporabo potrebujete računalnik ali telefon z internetno povezavo. Aplikacija je združljiva z večino naprav in brskalnikov. Prejeti podatki so osebni in jih je treba varovati.

V kolikor kliknete na direktno povezavo se vam bo odprla aplikacija Track.si klasik z vsemi funkcijami, prikazalo se bo vaše vozilo in njena lokacija na karti. Za lažjo uporabo si lahko ogledate video Več o klasični aplikaciji si lahko preberete tukaj

Aplikacija klasik za računalnike, tablice

 

Druga povezava odpre mobilno aplikacijo, ki je prirejena za večino telefonov, kjer so manjši zasloni kot na računalnikih. Mobilna aplikacija podpira osnovne funkcionalnosti. Za hitrejše delo si lahko ogledate   video. Več podrobnosti o  mobilni aplikaciji preberite tukaj

Mobilna aplikacija za telefone

 

Do sistema Track.si lahko dostopate preko spletne strani http://track.si. Vnesite uporabniško ime in geslo iz emaila v zgornjem desnem kotu strani in kliknite na gumb za prijavo. Po prijavi izberite želeno aplikacijo.

Za enostavnejšo uporabo:

- Na računalniku si lahko ustvarite ikono povezave v brskalniku in shranite direktno povezavo med priljubljene za hiter dostop.
- Na Android telefonu si lahko ustvarite bližnjico na namizju - poglejte začetek videa

Za delovanje aplikacije je potrebna kvalitetna internetna povezava brez omejitev, priporočamo uporabo mobilnih podatkov. Pri WIFI povezavah potrebujete poln dostop; dostopi za goste morda ne bodo delovali učinkovito.

Za več informacij nas kontaktirajte na info@track.si.

track.si

Hitra navodila za uporabo sistema Track.si