Osnovno GPS sledenje je na voljo v vseh paketih TRACK.SI. Na elektronsko pošto prejemete prijavne podatke za mobilno in klasično aplikacije. Mobilna aplikacije je prirejena za telefone, klasična pa je primerna za računalnike ali tablice. Kadarkoli lahko vidite, aktualno lokacijo vozila na karti. Na voljo so osnovna in napredna poročila za poljubno obdobje (trajanje postankov, voženj, relacij, prevožena pot km). V aplikaciji Track.si lahko nastavite različne tipe alarmov (prvi premik, prekoračitev hitrosti, vstop/izstop iz področja, aktivnost zunaj delovnega časa) – ob dogodku lahko dobite na email informacijo in/ali tudi brezplačni SMS. Za poljuben datum – več kot 2 leti zgodovine lahko preverite zgodovino vožnje, postanke vključno s simulacijo vožnje.

Lokacija vozila vsak trenutek. Na telefonu ali računalniku, edino kar potrebujete je dostop do interneta. Videli boste čas zadnjega premika, najbližji opisni naslov in prikaz na karti, kjer lahko preveite natančno lokacijo vozila.

Vpogled v zgodovino. Za poljuben datum za dve leti nazaj lahko preverite kako se je vozilo premikalo. Vidite lahko jutranji start, za vsako pozicijo lahko vidite čas in hitrost, rdeči krogci ponazarjajo postanke, karto lahko poljubno približate in preverite podrobnosti.

Za izbrano vozilo in obdobje pridobite poročila. Najbolj uporabljeno je poročilo postanki/vožnje kjer vidite celodnevno aktivnost vozila. Tako do bite informacije o času vožnje, prevoženih kilometrih,  lokacijah in trajanju postankov.

 

Poročilo postanki/vožnje

 

Aktivirate lahko alarme. Želite biti obveščeni ko se prične vozilo premikati, ko prekorači hitrost 150 km/h, ko zapusti področje, ko se premika brez da bi vozilo obratovalo – to lahko aktivirate na nastavitvah. Določite telefonsko številko na katero želite dobiti SMS sporočilo ali email naslov.

 

 

 

Osnovno GPS sledenje