Osnovno GPS sledenje je na voljo v vseh paketih TRACK.SI. Na elektronsko pošto prejmete prijavne podatke za mobilno in klasično aplikacije. Mobilna aplikacije je prirejena za telefone, klasična pa je primerna za računalnike ali tablice.

Lokacija vozila vsak trenutek. Kadarkoli lahko vidite, vozila na karti in najbližji naslov. Karta se samodejno osvežuje vsakih nekaj sekund. Zelena barva označuje gibanje, rdeča pa tista, ki mirujejo vsaj 5 minut.

Vpogled v zgodovino. Za poljuben datum za dve leti nazaj lahko preverite kako se je vozilo premikalo. Vidite lahko jutranji start, za vsako pozicijo lahko vidite čas in hitrost, rdeči krogci ponazarjajo postanke, karto lahko poljubno približate in preverite podrobnosti.

Poročila. Na voljo so osnovna in napredna poročila za poljubno obdobje (trajanje postankov, voženj, relacij, prevožena pot km). Več o poročilih

vklop obveščanja na SMS ali email

Dogodki in obveščanje. Želite biti obveščeni ko se prične vozilo premikati, ko prekorači hitrost 150 km/h, ko zapusti področje, ko se premika brez da bi vozilo obratovalo – to lahko aktivirate na nastavitvah. Določite telefonsko številko na katero želite dobiti SMS sporočilo ali email naslov. Več o dogodkih.

 

 

 

 

Osnovno GPS sledenje