Spletna aplikacija – klasik

WEB portal - za namizne računalnike, prenosnike, tablice, pametne mobilne telefone

TRACK.SI WEB portal je osnovna spletna aplikacija TRACK.SI, ki deluje v brskalniku. WEB aplikacija omogoča vse funkcionalnosti GPS sledenja. Osnovna funkcija je spremljanje v realnem času s prikazom lokacij na karti. V sklopu zgodovine si lahko ogledamo vožnjo za izbrano napravo in datum, s prikazom postankov in simulacijo. V sklopu poročil lahko pridobimo osnovno poročilo postanki/vožnje za poljubno obdobje, tudi v PDF obliki primerni za tiskanje.

Zahteve: posodobljen brskalnik (npr. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera...)

 Več o WEB portalu   |    navodila za uporabo

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija - za pametne telefone in tablice

TRACK.SI  Mobilni je aplikacija prirejena za pametne mobilne telefone in tablice za operacijske sisteme Android, Iphone. Aplikacija je posebej prirejena za upravljanje z dotikom (touch). Omogoča osnovne funkcionalnosti GPS sledenja,

Zahteve: pametni telefon s posodobljenim brskalnikom

 navodila za uporabo

Aplikacija za starejše mobilne telefone

MOBILE portal - za starejše mobilne telefone

  dostop do aplikacije

track.si mobile je spletna aplikacija, ki omogoča hitri vpogled v stanje voznega parka. Za dostop potrebujete zgolj osnovni GSM telefon, ki ima dostop do interneta (GPRS, UMTS ali WIFI). Aplikacija deluje tudi v vseh popularnih brskljalnikih kot so Mozilla, IE, Chrome in tudi drugih operacijskih sistemih ko so Linux, Mac, Windows mobile, Symbian. Za dostop potrebujete zgolj uporabniško ime in geslo, ki ga pridobite z registracijo.

Zahteve: mobilni telefon z možnostjo dostopa do interneta, brskalnik

 Več o MOBILE portalu   |    navodila za uporabo

Android aplikacija Track.si Mobilni

Track.si Mobilni - za Android naprave

  prenos aplikacije

Android aplikacija Track.si Mobilni omogoča hiter in enostaven dostop do spletnih aplikacij Track.si na vaši mobilni napravi.

Zahteve: mobilna naprava z Android operacijskim sistemom

 Več o aplikaciji Track.si Mobilni

 

Android aplikacija Track.si GPS sledenje

Track.si GPS Tracker aplikacija - za Android naprave

  prenos aplikacije

Track.si GPS Tracker je Android aplikacija, ki vaš telefon ali tablico spremeni v sledilno napravo. Ob zaznanem gibanju aplikacija na strežnik pošilja GPS podatke o poziciji, ki si jih lahko ogledate na spletni strani. Aplikacija je fleksibilna, saj s tremi načini delovanja omogoča, da nastavite sledenje po vaših željah. Lahko deluje neprekinjeno, samo kadar jo vključite ali pa le ob vnaprej določenih časovnih intervalih, ki jih lahko poljubno spreminjate.

Zahteve: mobilna naprava z Android operacijskim sistemom

 Več o Track.si GPS Tracker aplikaciji