Dostop do vseh Track.si aplikacij na enem mestu.

Z Android aplikacijo Track.si Mobilni lahko dostopate do spletnih aplikacij sistema Track.si, poleg tega pa koristite tudi dodatne Track.si funkcije, kot je sporočanje in alarmi.

Prenos aplikacije

na voljo v Google Play

Kratka predstavitev in navodila

Prijava v aplikacijo

Ob prvem zagonu aplikacije se prikaže obrazec za prijavo. Tu vpišite uporabniško ime in geslo, ki ste ju prejeli od administratorja po e-pošti (ob nakupu sledilne naprave). S klikom na gumb Prijava se ob pravilno vnešenih podatkih prikaže glavno okno aplikacije, na vrhu pa se prikažejo zavihki, prek katerih lahko dostopate do aplikacij.

Zavihek domov ()

V začetnem zavihku aplikacije (označen z ikono hiške - ) lahko vidimo trenutno prijavljenega uporabnika, s klikom na osveži (gumb desno zgoraj z ikono ) pa osvežimo prijavo (s tem lahko npr. ponovno naložimo vse aplikacije - t.j. zavihke).

S klikom na gumb Nastavitve odpremo nastavitve aplikacije, s klikom na gumb Odjava pa se odjavimo (preusmeri nas nazaj na prijavni obrazec).

Nastavitve aplikacije

V nastavitvah naprave so nam na voljo naprednejše možnosti uporabe aplikacije Track.si mobilni, ki jih za osnovno uporabo aplikacije ni potrebno urejati.

Podatki naprave: vnesemo ID in geslo naprave, za katero želimo prejemati sporočila.

Dodatne funkcije: možnost vklopa dodatnih funkcij aplikacije, kot so sporočanje/alarmi in NFC identifikacija.

Primera zavihkov MOB (spletna aplikacija Track.si LIGHT) in TRACK (spletna aplikacija Track.si WEB).

Samodejna prijava v aplikacijo

Da je uporaba aplikacije še enostavnejša, se lahko v aplikacijo prijavite neposredno s klikom na povezavo, ali pa s skeniranjem QR kode.

Postopek:

1. Namestite aplikacijo Track.si Mobilni s trgovine Google Play: povezava.

2. Ko je aplikacija nameščena, se s klikom na primerno povezavo ali po skeniranju veljavne QR kode prikaže možnost Odpiranje z aplikacijo, na seznamu pa je na voljo vaš privzeti brskalnik ter aplikacija Track.si Mobilni.

3. Izberite možnost Track.si Mobilni (ter po potrebi kliknite na Samo tokrat). Odprla se bo aplikacija Track.si Mobilni, nakar se bo prijava v aplikacijo izvedla samodejno, brez ročnega vnašanja uporabniškega imena ali gesla.

Primer povezave in QR kode:

Prijavni postopek lahko preizkusite s klikom na povezavo: prijavna povezava za demo, ali pa s skeniranjem sledeče QR kode (ravno tako za uporabnika demo):

Če na vaši napravi nimate nameščenega bralnika QR kod, lahko QR kodo poskenirate tudi neposredno v aplikaciji Track.si Mobilni. V aplikaciji je v prijavnem obrazcu pod gumbom Prijava na voljo tudi gumb Skeniraj QR kodo. S klikom na ta gumb se vam odpre bralnik QR kod, s katerim lahko poskenirate prijavno QR kodo, nakar se bo prijava izvedla samodejno.