V vsakem paketu je sledilna naprava, ki se namesti v vozilo, ki ga želite spremljati.

Izbirate lahko med opcijama najem in odkup z gostovanjem. Če boste uporabljali sledenje več kot 2 leti je ugodnejša izbira odkup z gostovanjem, sicer pa najem.

Naprava se lahko priklopi na stalno napajanje ali pa deluje na baterijo. Na stalno napajanje se priklopijo paketi KLASIK, SIMPL in SIMPL S. Paketa baterija XL in M sta na baterijo in montaža ni potrebna. Napravo samo postavite na primerno mesto, ko pa se baterija izprazni je potrebno napravo napolniti s priloženim USB polnilcem.

Če je naprava na stalno napajanje jo je potrebno priklopiti. Pri paketih SIMPL in SIMPL S napravo enostavno vstavite na OBD vmesnik v vozilu. SIMPL vžigalnik pa vstavite na cigaretni vžigalnik.

Sledilno napravo KLASIK lahko jo izvedete v lastni režiji oziroma vaš avto servis – pri tem je potrebno poiskati stalno napajanje – napravo se praviloma namesti v armaturo vozila. Priložena so navodila. Montaža naprave KLASIK lahko opravite tudi na naši partnerskih servisih po Sloveniji (http://track.si/montaza-sledilnih-naprav/): Cena montaže je 30 do 40 eur/vozilo+DDV. Za montažo v LJ lahko dodate v košarico montažo v LJ

primerjava različnih naprav je na voljo tukaj.

Kako izbrati paket?