Nova Mobilna aplikacija

Z veseljem sporočamo, da smo v produkcijo dali novo Track.si mobilno aplikacijo.

Aplikacijo smo razvili v preteklih mesecih na podlagi izkušenj in želja naših uporabnikov. Osnovno vodilo je bilo enostavnost uporabe. V aplikacijo smo vključili najbolj pomembne funkcionalnosti sistema Track.si, ki jih imate na dosegu dotika ali klika na ekran.

Več podrobnosti o novi aplikaciji je na voljo tukaj

Nova GPS sledilna naprava FMP100, vžigalnik, privatno/službeno

FMP100
GPS sledilnik FMP100

Sistem Track.si podpira novo GPS tracker FMP100 proizvajalca Teltonika. Deluje enako kot druge naprave v sklopu Track.si, tako so na voljo vse osnovne funkcionalnosti GPS sledenja kot so vpogled v trenutno lokacijo, pregled zgodovine do 2 let nazaj, poročila postanki/vožnje, prevožena pot in vsa napredna poročila.

tracker za vžigalnik

Odlika te naprave je, da jo enostavno vstavimo v cigaretni vžigalnik tako da montaža v vozilo ni potrebna.

Na vrhu je gumb s katerim lahko preklapljamo med privatno in službeno vožnjo.

signalne lučke na sledilcu FMP100

Preklop je enostaven z dvakratnim pritiskom. Naprava signalizira z zeleno lučko da gre za privatno vožnjo ali modro lučko da gre za službeno vožnjo. Enojni pritisk pa je za preverjanje v katerem načinu se nahajamo.

Ob vsakem preklopu se na sistemu Track.si zabeleži dogodek. V primeru odklopa naprave iz vžigalnika je tudi viden dogodek odklop. Sledilnik ima tudi manjšo rezervno baterijo, preko katere deluje še nekaj časa po odklopu.

V primerih, ko se vozila uporabljajo tudi za privatne namene lahko voznik enostavno odloča katera pot se zabeleži in katera ne. Več o privatni vožnji si lahko preberete tukaj privatno vožnjo.

Sledilnik ima na vrhu tudi možnost hitrega polnilca na USB za telefone, ipd.

Aktivnost naprave, delovne ure

Sistem Track.si podpira z verzijo 1.63 novo možnost nastavitve aktivnosti sledilne naprave. Za vsak dan lahko nastavimo aktivni delovni čas. Delovanje zunaja aktivnega časa se smatra za privatno vožnjo.

Dodali smo še opcijo za nadzor servisa na osnovi delovnih ur, poleg že uveljavljenega spremljanja števca kilometrov in časovne periode servisiranja. Tako lahko vnesemo tudi periodično število delovnih ur. Ko se približamo mejnemu število, sistem pošlje obvestilo o potrebnem servisu.